hiša je namenjena za:

poslovna srečanja družabna srečanjarojstnodnevne zabave porokenovoletne zabaveplesni večeri do 60 oseb

NAJEM PROSTORA IN PIKNIK V NARAVI

Popolno mesto

za vaš oddih!

PREDSTAVITEV

Kmetije Lukš

Kmetija leži na zahodnem delu Ljubljane, med naseljema Podutik in Brdo, 500m od avtocestnega obroča okoli Ljubljane, izvoz Brdo-ZOO. Osnovna dejavnost kmetije je živinoreja (krave dojilje) ter poljedeljstvo, dopolnilna dejavnost pa oddajanje površin za piknik ter športnih rekvizitov.

Za vse, ki se radi podajate v lepo naravo, mir in svež zrak, se bo tu zagotovo našla kakšna pustolovščina (gledanje krav in telet na paši, opazovanje gozdnih živali (zajcev, srn, …) na sprehodu ali v krogu s svojimi najdražjimi na piknik prostoru.

V spodnji galeriji si poglejte nekaj utrinkov iz naše kmetije.

IMAMO ODLIČNO PONUDBO ZA HLADNE DNI

Prostor z ogrevanjem do 60 oseb za:

IMAMO TUDI ODLIČNO PONUDBO

Prostora na prostem

Pokriti prostor na pikniku nudi klopi in mize za 50 ljudi, pečenje na plinskem žaru ter prostor za shranjevanje živil in pijač. Ta je od ostalega prostora ločen z šankom. Piknik prostor je opremljen z elektriko (luči, hladilnik, vtičnica), plinskim žarom (75×45 cm), jeklenko plina, košem za smeti, WC, vodo, poleg pa so prostori za odbojko ali badminton (mreža je nastavljiva po višini), gugala, pink ponk miza, pikado, ograjeno igrišče za mali nogomet, košarkaški koš.

V primeru vetra ali dežja lahko spustimo platnene stene za zaveterje. Poleg je pripravljeno tudi ognjišče za kurjenje ognja. V okolici so označene sprehajalne poti, v bližini pa sta tudi vrhova Stražni vrh (439m) in Klobuk, kjer je tudi Lovska koča.

Prostor je namenjen za druženje in sprostitev v naravi s športnimi igrami ob hrani z roštilja ter pijači iz hladilnika od 11 do 22 ure, prepovedano pa je ozvočenje ter hrup, še posebno po 22 uri. Skrbite za naravo in živali v okolici.

Cenik

PIKNIK PROSTOR LUKŠ

Rezervacija prostora za piknik 20 EUR
Piknik prostor: Pon – Čet 140 EUR
Piknik prostor: Pet – Ned 160 EUR
Piknik prostor: Prazniki 160 EUR

OGREVAN PROSTOR LUKŠ

Rezervacija ogrevanega prostora 20 EUR
Najem prostora do 22 ure 180 EUR
Najem prostora po 22 uri 220 EUR
Uporaba kuhinje 40 EUR

Po zaključku piknika se prostor pospravi v stanje, kot ste ga dobili, odpelje smeti ter pogasi luči, za kar vam na kmetiji vrnemo akontacijo 20 EUR.

IMATE VPRAŠANJE?

Tu smo za vas